Trafik signalanlæg med nedtælling LZA 500 LED

Sammen med NISSEN har vi lavet et trafiksignalanlæg til det danske marked&ndash proppet med LED og udstyr. Kompakt og brugervenligt anlæg med tæller indbygget bag det gule glas timerfunktion bluetooth GPS der selv synkroniserer og natsænkning iht. gældende regler.
En genial og driftssikker løsning til midlertidig lysregulering.

Forprogrammeret med 52 programmer som ses i låge til styring. Manuel programmering mulig. Mulighed for udbygning op til 12 kurve.
4 kurve giver mulighed for:

  • Afspærringer med i 1 kurv i hver ende af afspærringen.
  • Afspærring med 2 kurve i hver ende af afspærringen “over vejen anlæg”.
  • Afspærring med 4 veje f.eks. rundkørsel.
  • Afspærring med 3 veje f.eks. T-kryds.

Akkumulator er ikke indeholdt i prisen.
BEMÆRK PRISEN ER PR. KURV.

Varenummer (SKU): trafikfyr_signalanlæg_ned Kategori:

15.300,00 dkk

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Hold trafikken sikker og flydende med et signalanlæg

Midlertidige signalanlæg spiller en afgørende rolle i at opretholde en sikker og effektiv trafikstrøm under forskellige forhold, som fx vejarbejde, afspærringer, trafikomdirigering ved planlagte eller uforudsete begivenheder og i mange andre situationer.

Vis mere

Vores signalanlæg er velegnede til mange forskellige formål, herunder til facilitering af sikker passage for fodgængere i travle kryds, sikring af en smidig trafikafvikling omkring byggepladser og til at guide trafikanter gennem midlertidige trafikændringer og omveje ved fx koncerter, sportsbegivenheder, festivaler, vejarbejde og andet hvor der forventes en midlertidig øgning i fodgænger- og køretøjstrafik. Her kan vores signalanlæg være med til at minimere forstyrrelser og forsinkelser, og understøtte en sikker færdsel for både fodgængere, cyklister, bilister mm.

Vores signalanlæg er både robuste og holdbare, så de kan tåle de udfordringer, der følger med udendørsbrug under forskellige vejrforhold.

Vis mindre

Opnå effektiv trafikstyring med et trafiksignalanlæg

Der er mange fordele ved at benytte vores trafiksignalanlæg til fx afspærringer. For det første er vores trafiksignalanlæg utroligt fleksibelt og kan nemt flyttes rundt og omkonfigureres efter behov. De er desuden nemme og hurtige at montere og installere, fx i tilfælde af akutte og uforudsete hændelser eller hastende vejarbejde.

Vis mere

Ved at benytte vores trafiksignalanlæg sikres en flydende trafikstrøm, så risikoen for trafikophobning og forsinkelser minimeres. Samtidig minimeres risikoen for ulykker.

Vores trafiksignalanlæg, som vi har udviklet sammen med NISSEN, er udstyret med nedtællingsfunktion, som bidrager til reduceret stress og forvirring for bilister og et bedre trafikflow, da bilisterne kan se, hvornår de kan køre, og justere deres hastighed derefter.

Vores kompakte og brugervenlige anlæg tilbyder en driftssikker løsning til midlertidig lysregulering, til håndtering af forskellige trafiksituationer med mulighed for udbygning. Trafiksignalanlægget er udstyret med avanceret teknologi som LED-lys, timerfunktion, Bluetooth og GPS. Leveres også med radar.

Vis mindre

Yderligere information
Vægt 10,000 kg

Skriv til os

55 55 22 22