Komplet afspærringscylinder

Komplet Afspærringscylinder med fod 100 cm høj.
2 reflekser monteret i fals så de ikke bliver beskadiget ved montering.
Udstandsning i top og bund til afspærringslægter og praktisk bæregreb. Incl. fod 8 kg.

Ring til os hvis du ønsker dit logo påsat den hvide refleks.

Varenummer (SKU): afspærringscylinder_kompl Kategori:

88,00 dkk

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Navigér trafikken sikkert med en afspærringscylinder

En afspærringscylinder er en form for trafiksikkerhedsudstyr, som ofte anvendes til midlertidigt at markere afspærringer eller til vejledning i trafikken. Her bruges de typisk til at lede trafikken sikkert omkring vejarbejde, forhindringer på vejen eller i forbindelse med større begivenheder, som kræver midlertidig omdirigering af trafikken.

Vis mere

Vores afspærringscylinder er med fod og i alt 100 cm høj. Den har to reflekser monteret for øget synlighed, hvor du har mulighed for at få dit logo eller et andet budskab påsat.

Det smarte ved afspærringscylindere, i forhold til andre former for trafiksikkerhedsudstyr er, at de er utrolig fleksible og mobile. De kan let flyttes rundt efter behov ved hjælp af deres praktiske bæregreb. Og deres høje synlighed, som er forbedret med reflekterende materiale, sikrer, at de er effektive under alle lysforhold.

Vores afspærringscylindere er desuden konstrueret af holdbare og slidstærke materialer, som gør dem i stand til at modstå forskellige vejrforhold.

Vis mindre

Afspærringscylinder med fod giver øget stabilitet

Vores afspærringscylinder med fod sørger for at den har en bedre stabilitet og robusthed mod vind og vejr samt lettere “bump” fra køretøjer. Foden til vores afspærringscylinder er lavet af gummi og vejer som udgangspunkt 8 kg, men vi har også fødder på op til 19,5 kg, som er mere velegnede hvis afspærringscylinderen skal bruges med afspærringslægter på længere strækninger.

Vis mere

Den ekstra stabilitet som vores afspærringscylinder med fod har, er velegnet til langvarigt brug i større trafikstyringsprojekter, ved byggepladser og meget andet.

Vis mindre

Hold styr på trafikken med en afspærringskegle

En afspærringskegle og en afspærringscylinder er grundlæggende det samme. De bruges begge til afspærring eller markering af et givent område eller til at vejlede trafikanter den rigtige vej, fx uden om huller på vejen eller andre forhindringer.

Vis mere

Afspærringskegler kan også bruges til parkeringshuse eller til opdeling af kørebaner. Endelig kan afspærringskegler bidrage til øget trafiksikkerhed til events som løb eller festivaler, ved at skabe midlertidige gangstier eller ved at skabe adskilte områder for fodgængere, så de kommer væk fra kørebaner.

Hvis du har spørgsmål til vores afspærringskegler/afspærringscylindere, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har særlige ønsker eller behov eller blot ønsker et uforpligtende tilbud.

Vis mindre

Yderligere information
Vægt 4,000 kg

Skriv til os

55 55 22 22