Prisgaranti

Hos Infra Group har vi konkurrencedygtige priser. Vi satser på kvalitet til den rigtige pris og via et moderne produktionsapparat og dygtige indkøbere ønsker vi at være billigst, og samtidig bevare en høj og personlig service. Hos os får du altid meget for pengene. Skulle du, mod forventning, finde den samme vare billigere et andet sted kan du benytte vores prisgaranti.

Har du fundet en identisk vare (samme producent) billigere hos en af vores konkurrenter? Vi har mulighed for at give dig prisgaranti og matche prisen, hvis betingelserne nedenfor er opfyldt.

Tag et skærmbillede eller dokumenter på anden vis prisen, hvor varen kan købes og dato for tilbuddets gyldighed. Send til infragroup@infragroup.dk Når vi har modtaget din henvendelse, vil vi gennemgå detaljerne. Derefter vil du hurtigst muligt få besked fra os, om varerne er sammenlignelige og vi kan matche prisen.

Har du henvendt dig inden bestilling, kan du bestille varen som normalt, når vi har nedsat prisen. Har du henvendt dig efter køb af varen, overfører vi differencen til din konto, eller tager varen retur.

Skriv til os

55 55 22 22