Vejbump 4,0 meter. SAFETYZONE sort/hvid

Typegodkendt vejbump i ny formfast gummi. Kan leveres i alle mål. I modsætning til billige vejbump er der indstøbt kraftige bøsninger, så vejbumpet ikke bliver kørt løst med tiden.

Vi anbefaler dette vejbump til permanent montering. Til midlertidigt brug på veje benyttes vejbump i gul/sort.

Overkørselslængde 42 cm / højde 5 cm.

Prisen er incl. bolte og plugs.

Varenummer (SKU): vejbump_4,0m SAFETYZONE s Kategori:

3.200,00 dkk

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Vejbumpet kan modstå en lastbil, men er samtidig så fleksibelt, at det nemt tilpasses en mindre ujævn vej. God synlighed i dårligt vejr med reflekser. Ved at gøre vejbumpet lidt mindre og opstille 2 eftergivelige pullerter i siderne bliver cyklister ikke chikaneret og bilerne bliver forhindret i at passere samtidig, hvilket giver en ekstra fartdæmpning.

Vejbumpet er opbygget af 2 endestykker og midtersektioner, så det kan leveres i alle mål. Midterstykkerne er konstrueret så de er hvide i midten og sorte i enderne. Et fleksibelt vejbump hvis der bruges mange, flyttes rundt på dem eller hvis længden af vejbumpet skal ændres. Her passer de altid sammen uanset antal.

Monteres hurtigt på asfalt eller fliser. Ønsker du at benytte dette fartbump på en grusvej kan du fjerne det øverste lag og lægge en række fliser, hvorpå bumpet monteres. Vejbumpet monteres nemt ved først at bore huller til de medfølgende plugs, hvorefter vejbumpet spændes fast med de kraftige bolte. Vejbumpet kan genbruges hvis der f.eks. skal nyt slidlag på vejen, eller hvis det skal flyttes til en anden lokation.

Jf. BEK nr. 620 17/06/2019 § 5 stk. 3 er dette produkt at betragte som typegodkendt af Vejdirektoratet til 25-40 km/t. Vi anbefaler dog en hastighed på max. 30 km/t til dette vejbump.

Mål pr. modul: L 42 x B 50 x H 5 cm. Overkørselslængde 42 cm. Fremstillet i EU.

Skal du lave en ansøgning til kommunen/politiet, så beskriv hvorfor I ønsker at etablere et vejbump og at I er enige i foreningen. Vedlæg en målfast tegning, hvorpå vejbumpet og vejskilte er indtegnet. Beskriv at I bruger typegodkendte vejbump. Alle vores vejskilte, der bør benyttes sammen med vejbump, er CE-mærkede. Du kan se dem her.

Yderligere information
Vægt 99 kg

Skriv til os

55 55 22 22