Pullert – eftergivelig 75 cm. med 3 stk. reflekser.

Eftergivelig let og bøjelig pullert til afmærkning. Tåler påkørsel. Skånsom for de bløde trafikanter.

Boltes direkte på fliser beton eller asfalt.
75 cm høj med 3 kraftige reflekser. Bolte m.v. er incl. i prisen. Leveres i sort til permanent brug.

Mulighed for at påsætte skilte på pullerten.

Højde 750 mm.
Ø80 mm.
Fodplade Ø200 mm.

Varenummer (SKU): 60194 Kategori:

400,00 dkk

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Lys op i mørket med en pullert med refleks

Hos A39 har vi et stort udvalg af pullerter med reflekser. Vi har både pullert med to reflekser, fire reflekser og fem reflekser, alt afhængig af størrelsen på pullerten. Fælles for dem alle er, at reflekserne er kraftige og meget synlige og drastisk forbedrer synligheden af dem i mørke eller under dårligt vejr.

Vis mere

Vores pullerter med refleks fungerer ved at reflektere lys tilbage mod lyskilden, fx ved bilers forlygter. Denne refleksion gør det muligt for bilister og andre trafikanter at se pullerterne på længere afstand, så risikoen for kollisioner mindskes. Disse pullerter er derfor særligt velegnede i områder hvor fodgængere og bilister deler tæt rum.

Flere af vores pullerter med reflekser er lette, bøjelige og eftergivelige og tåler påkørsel. De er sikre for bløde trafikanter som fx cyklister.

Vis mindre

Guide trafikken sikkert med en vej pullert

Vores vej pullerter med reflekser kan også bruges til at markere grænser, farlige områder eller specifikke ruter for fodgængere og cyklister. Her bidrager reflekserne på pullerterne til at øge sikkerheden. En vej pullert med refleks er velegnet i områder med høj trafik, som fx nær skoler, parker og i boligområder. De kan også bruges ved private indkørsler. 

Vis mere

Vores vej pullerter er også velegnede til vejudformning, hvor de hjælper med at afgrænse og lede trafikken gennem komplekse eller dårligt oplyste områder. Det kan fx være i forbindelse med midlertidigt vejarbejde eller midlertidige omdirigeringer af trafikken.

Vis mindre

Stilfuld og praktisk pullert i sort

Vi leverer som udgangspunkt vores pullerter i sort til permanent brug.

Vis mere

Vores pullerter i sort har et stilrent, tidløst og strømlinet design, der gør dem i stand til at blende problemfrit ind i de fleste arkitektonisk stile.

Der er dog andre fordele ved at vælge en pullert i sort end de æstetiske. En sort pullert er nemlig generelt mere tilgivende når det kommer til synlig snavs, pletter og ridser. Derudover er sorte pullerter mere synlige i dagslys, og med de kraftige, indbyggede reflekser ses de også tydeligt om natten.

Vis mindre

Yderligere information
Vægt 2,000 kg

Skriv til os

55 55 22 22