Vejbump 40 km/t 6,0 meter. sort/gul

Kvalitets vejbump i ny formfast gummi der ikke må sammenlignes med genbrugsgummi eller hård plast. Vejbumpet kan leveres i alle længder. Monteres hurtigt på asfalt med de medfølgende skruer og rawlplugs. I modsætning til billige bump er der indstøbt kraftige bøsninger i vejbumpet så det ikke bliver kørt løst med tiden.

Jf. BEK nr. 620 17/06/2019 §5 stk. 3 er dette produkt typegodkendt af Vejdirektoratet til 40 km/t.

Fremstillet i EU. Overkørselslængde 90 cm / højde 5 cm.

Prisen er incl. bolte og plugs. Mangler du skilte til projektet kan du se dem her.

Varenummer (SKU): vejbump 6,0 40 km/t s/g Kategori:

8.400,00 dkk

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Ved at gøre bumpet lidt mindre og opstille 2 eftergivelige pullerter i siderne bliver cyklister ikke chikaneret og bilerne bliver forhindret i at passere samtidig, hvilket giver en ekstra fartdæmpning.

Jf. BEK nr. 620 17/06/2019 § 5 stk. 3 er dette produkt at betragte som typegodkendt af Vejdirektoratet til 40 km/t.

Mål pr. modul: L 90 x B 50 x H 5 cm. Fremstillet i EU.

Vejbumpet monteres nemt ved først at bore huller til de medfølgende plugs, hvorefter vejbumpet spændes fast med de kraftige bolte. Vejbumpet kan genbruges hvis der f.eks. skal nyt slidlag på vejen, eller hvis det skal flyttes til en anden lokation.

Skal du lave en ansøgning til kommunen/politiet, så beskriv hvorfor I ønsker at etablere et vejbump og at I er enige i foreningen. Vedlæg en målfast tegning, hvorpå vejbumpet og vejskilte er indtegnet. Beskriv at I bruger typegodkendte vejbump. Alle vores vejskilte, der bør benyttes sammen med vejbump, er CE-mærkede. Du kan se dem her.

Yderligere information
Vægt 100 kg

Skriv til os

55 55 22 22