C55 50 cm. Lokal hastighedsbegrænsning 40

Fart er altafgørende hvis man stræber efter en trafik der er så sikker som mulig. Forskellige områder har forskellige fareelementer og derfor er der også forskellige fartgrænser. Dette skilt sættes op i områder hvor trafikken er sikker så længe bilernes hastighed ikke overskrider 40 km/t. Det gør at alle trafikanter kan færdes på sikker vis.

Skilt C55 50 cm.
Reflekstype 3.
2 mm aluminium.

Varenummer (SKU): 10364 Kategorier: ,

394,00 dkk

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Et 40 km skilt fra A39 kan sænke farten og øge sikkerheden

Skilte med lokal hastighedsbegrænsning, som fx vores 40 km skilt, kan spille en afgørende rolle i at sikre trafiksikkerheden i områder, hvor trafikken er særlig tæt eller hvor cyklister eller fodgængere færdes tæt på bilister.

Vis mere

Skilte med lokal hastighedsbegrænsning kan dog bruges i en lang række sammenhænge og områder. Formålet er altid at informere bilister og andre trafikanter om den maksimale hastighed, de lovligt må køre på den givne strækning. Disse skilte er særligt vigtige i områder, hvor hastighedsbegrænsningen afviger fra de generelle hastighedsgrænser vi har i Danmark.
Ved at opsætte vores 40 km skilt kan du øge sikkerheden på veje og i områder for alle vejbrugere, herunder fodgængere, cyklister og bilister. Lavere hastigheder reducerer nemlig risikoen for ulykker og mindsker alvorligheden af de ulykker, der måtte ske.

Vores 40 km/t skilt er oplagt i boligområder, skolezoner, på byggepladser eller andre steder hvor fodgængere og cyklister kan være særligt udsatte.

Vis mindre

Med vores max 40 km skilt giver tydelig hastighedsbegrænsning

Vores max 40 km skilt, og alle vores andre skilte med lokal hastighedsbegrænsning, er designet til at være meget synlige og letlæselige. De er runde med sorte tal og en rød kant på en hvid baggrund. De er lavet af aluminium og har reflekstype 3, hvilket betyder, at skiltet er reflekterende på både korte og mellemlange afstande.

Vis mere

Max 40 km/t skiltet kan med fordel placeres ved indgangen til en zone eller et område med en særlig hastighedsbegrænsning og evt. gentages med jævne mellemrum for at minde bilisterne om den gældende hastighed. Dette vil bidrage til øget trafiksikkerhed og mindre risiko for ulykker.

Et max 40 km skilt kan både benyttes som en permanent løsning eller som et midlertidigt skilt i forbindelse med fx vejarbejde, hvor hastigheden er reduceret.

Vis mindre

Yderligere information
Vægt 1,300 kg

Skriv til os

55 55 22 22