Jern til færdselstavler

Med en skiltestang (lige stander) fra A39 kan du montere forskellige typer af skilte, der formidler information, advarsler, vejledninger eller andre meddelelser til fodgængere, bilister, cyklister mm. Vores skiltestænger kan også bruges til skilte med information til deltagere i større arrangementer eller events som fx koncerter, festivaler o. lign.

Med en skiltestang fra os kan du montere forskellige vejskilte, som kan bruges i forbindelse med vej- og anlægsarbejde, trafikstyring, sikkerhedsforanstaltninger, informationsformidling og meget andet. Du finder et stort udvalg af vejskilte her på vores webshop.

Når du køber en skiltestang hos os, får du en solid og robust stang af høj kvalitet som kan stå imod tid og vejr og som kan bruges både i byerne og ude på de store veje. De er lavet af galvaniseret stål og er dermed modstandsdygtige over for både rust og korrosion. Vores standere er CE-mærket og godkendt af Vejdirektoratet.

Stabile og vejrbestandige skiltegalger fra A39

Skiltegalger har en robust konstruktion, da de typisk er udstyret med to ben, som er med til at gøre dem stabile selv under hårde vejrforhold.

Hos A39 har vi et stort udvalg af skiltegalger i forskellige højder, typer og former og med plads til både en og to tavler, så vi har helt sikkert også en model, der passer til dit formål.

En skiltegalge giver mulighed for at kommunikere flere budskaber på én gang. Du bestemmer dog selv, om din skiltegalge skal være med eller uden undertavle. Uanset hvad, får du et skilt, som er velegnet til fx markering af p-pladser, ved vejarbejde, trafikomdirigering eller almindelig vejvisning.

Få dit budskab frem med en stabil jernstander

Når du køber en jernstander hos, er du garanteret et produkt, der lever op til alle krav og standarder. Vores jernstandere er CE-mærket og designet til at kunne modstå det omskiftelige danske vejr.

En jernstander kan bruges til mange formål, hvor du ønsker at få dit budskab højt op og kommunikeret tydeligt. Vi har jernstandere af forskellige højder, så du kan få den optimale højde for lige præcis dit skilt.

Husk beslag og topholdere til din jernstander eller skiltegalge, som du også finder her på vores webshop.

Skriv til os

55 55 22 22