C55 50 cm. Lokal hastighedsbegrænsning 30

Fart er altafgørende hvis man stræber efter at få en trafik der er så sikker som mulig. Forskellige områder har forskellige fareelementer og derfor er der også forskellige fartgrænser. Dette skilt sættes op i områder hvor trafikken er sikker så længe bilernes hastighed ikke overskrider 30 km/t. Det gør at alle trafikanter trygt kan færdes.

Skilt C55 50 cm.
Reflekstype 3.
2 mm aluminium.

Varenummer (SKU): 10364 Kategorier: ,

394,00 dkk

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Frem trafiksikkerheden med et 30 km skilt fra A39

I Danmark har vi som bekendt generelle hastighedsregler på vejene, medmindre der er skiltet med en lokal hastighedsbegrænsning. Sådan en skiltning kan i mange situationer være nyttig, fx i tæt befolkerede områder eller områder, hvor der færdes mange børn, cyklister eller fodgængere. Smalle eller snoede veje er også områder, hvor det ofte er en fordel med lokale hastighedsbegrænsninger.

Vis mere

Vores 30 km skilt er særligt velegnet på fx byggepladser, boligområder, skoleområder, i en bymidte, på smalle veje, nær hospitaler og plejehjem samt andre steder hvor der er tæt trafik eller hvor fodgængere krydser vejen. I områder hvor veje deles mellem forskellige typer trafikanter, fx bilister og cyklister, kan det også være en fordel med et 30 km skilt, for at sikre et sikkert og behageligt miljø for alle. Her kan vores 30 km skilt være med til at forbedre trafiksikkerheden og mindske risikoen for ulykker.

Vis mindre

Forbedre arbejdsmiljøet på byggepladsen med et max 30 km skilt

På byggepladser, hvor der ofte er køretøjer der løbende bevæger sig ind og ud af området, samt arbejdere, der udfører opgaver tæt på trafikken, er et max 30 km skilt et vigtigt redskab for at sikre et sikkert arbejdsmiljø. Ved at gøre alle trafikanter opmærksom på at sænke hastigheden, kan risikoen for ulykker reduceres markant. Samtidig med det bidrager en lavere hastighed også til et bedre arbejdsmiljø og bedre arbejdsbetingelser for de personer der arbejder på byggepladsen.

Vis mere

Hos A39 finder du derfor et stort udvalg af skilte med lokal hastighedsbegrænsning, som fx vores max 30 km skilt. Vi har dog også skilte med max 20 km og max 40 km samt en lang række andre færdselstavler og vejskilte.
Alle vores skilte er lavet af gode kvalitetsmaterialer, som sikrer at skiltene kan holde i mange år og i alt slags vejr.

Vis mindre

Yderligere information
Vægt 1,300 kg

Skriv til os

55 55 22 22