Vejbump SLOW DOWN typegodkendt 2,5 meter.

Typegodkendt kvalitets vejbump til det nordlige klima. Kan modstå en lastbil, men er samtidig så fleksibelt at det nemt tilpasses en mindre ujævn vej. God synlighed i dårligt vejr med reflekser.

Vi anbefaler dette vejbump til P-huse, parkeringspladser, virksomheder, skoler, tankstationer m.v. På veje bruges gul/sort når vejbumpet ligger midlertidigt.  Permanente vejbump skal være hvid/sort.

Premark “asfalt-hastighedsskilt” er ikke incl. i prisen men kan købes længere nede på siden. Skriv til os på infragroup@infragroup.dk eller ring på 5555 2222 hvis du har spørgsmål eller ønsker en anden længde.

Overkørselslængde 42 cm / højde 5 cm.

Prisen er incl. bolte og plugs. Mangler du skilte til projektet kan du se dem her.

Varenummer (SKU): Slow_down_gul/sort 2,5 Kategori:

2.195,00 dkk

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Et kvalitets vejbump der er designet til at sænke hastigheden og er nemt at montere. Skruer rawlplugs m.v. er incl. Vejbumpet er modulopbygget så det kan leveres i mange mål. Ved at gøre bumpet lidt mindre og opstille 2 eftergivelige pullerter i siderne bliver cyklister ikke chikaneret og bilerne bliver forhindret i at passere samtidig hvilket giver en ekstra fartdæmpning.

Monteres hurtigt på asfalt eller fliser. Ønsker du at benytte dette fartbump på en grusvej kan du fjerne det øverste lag og lægge en række fliser, hvorpå bumpet monteres. Vejbumpet monteres nemt ved først at bore huller til de medfølgende plugs, hvorefter vejbumpet spændes fast med de kraftige bolte. Vejbumpet kan genbruges hvis der f.eks. skal nyt slidlag på vejen, eller hvis det skal flyttes til en anden lokation.

Jf. BEK nr. 620 17/06/2019 § 5 stk. 3 er dette produkt at betragte som typegodkendt af Vejdirektoratet til 25-40 km/t. Vi anbefaler dog en hastighed på max. 30 km/t til dette vejbump.

Mål pr. modul: L 42 x B 50 x H 5 cm. Overkørselslængde 42 cm. Fremstillet i EU.

Skal du lave en ansøgning til kommunen/politiet, så beskriv hvorfor I ønsker at etablere et vejbump og at I er enige i foreningen. Vedlæg en målfast tegning, hvorpå vejbumpet og vejskilte er indtegnet. Beskriv at I bruger typegodkendte vejbump. Alle vores vejskilte, der bør benyttes sammen med vejbump, er CE-mærkede. Du kan se dem her.

 

 

Yderligere information
Vægt 99 kg

Skriv til os

55 55 22 22