E53/E54 60×50 cm. 30 km zone dobb.

I zoner hvor høj fart kan skabe særligt farlige situationer kan det være en god ide at benytte dette skilt. Skiltet bruges for at højne sikkerheden og derfor sænkes fartgrænsen til 30 km/t.
På bagsiden af skiltet ophører fartgrænsen på 30 km/t og derfor sættes der et skilt i hver sin ende af denne zone.

Skiltet bruges tit i boligområder.

Skilt E53/E54, 60×50 cm.
Refleks type 3.
Dobbeltsidet.
2 mm aluminium.

Varenummer (SKU): 10793 Kategorier: ,

1.168,00 dkk

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Beskyt lokalsamfundet med et max 30 km zone skilt

Vores max 30 km zone skilt bruges til at indikere en specifik zone, hvor den generelle hastighedsbegrænsning ikke gælder, men hvor der i stedet gælder en hastighedsgrænse på 30 km i timen. Dette skilt er særligt velegnet i boligområder for at sikre et sikkert og trygt miljø for beboerne. Det kan fx være på villaveje hvor der kan være børn der leger i nærheden af vejen. Her kan vores max 30 km zone skilt være med til at reducere risikoen for ulykker og gøre det mere trygt for fodgængere og cyklister at færdes i området.

Vis mere

Vores max 30 km zone skilt kan dog også benyttes i mange andre områder som fx skoleområder og institutioner hvor børn typisk færdes. Endelig kan skiltet med fordel benyttes i bycentre og handelsområder, hvor der er høj fodgængertrafik.
Ofte vil det mest hensigtsmæssige være, at placere skiltet ved indgangen til zonen eller området og derudover have flere skilte løbende, som minder bilisterne om, at de fortsat befinder sig i en max 30 km zone. Dette afhænger dog naturligvis af, hvor stort et område det drejer sig om.

Vis mindre

30 km zone skilt mindsker støj og øger sikkerheden

Fordelene ved et 30 km zone skilt er mange. Først og fremmest fremmer skiltet sikkerheden og trygheden i zonen ved at sænke hastigheden, så risikoen for ulykker reduceres. Skiltet har til formål at beskytte særligt fodgængere og cyklister, som er mere sårbare i trafikken.
Et 30 km zone skilt kan dog også være med til at reducere støj fra køretøjer i boligområder til gavn for beboerne.

Skab tryggere veje med et blå skilt med max 30 km/t

I modsætning til et hastighedsskilt med en rød kant, angiver et blå skilt med max 30 km i timen en anbefaling til bilisterne om at sænke hastigheden, da kørebanen er indrettet på en sådan måde, at den ikke egner sig til kørsel med højere hastighed end den angivne. Et blå skilt med max 30 km i timen er med andre ord en anbefaling om, at man ”helst ikke” kører mere end max 30 km i timen, men formelt gælder den generelle hastighed.

Yderligere information
Vægt 1,800 kg

Skriv til os

55 55 22 22