Vejsøm / trafiksøm i rustfri stål

Vejsøm / trafiksøm i rustfrit poleret stål Ø100 mm. Anvendes bl.a. i moderne boligområder pladser og veje hvor der ønskes opmærkning. Vores vejsøm passer ligeledes godt ind i gamle bymiljøer med belægning af brosten.

Dette vejsøm i rustfrit stål kræver ingen vedligeholdelse. Hvis vejsømmet er lagt med 500 mm mellemrum er det en sikker og effektiv markering af P-pladser og veje.
Et fint alternativ til vores striber til P-pladser fra PREMARK.

Varenummer (SKU): 30017 Kategori:

38,00 dkk

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Vejsøm

Vejsøm er små markører, som kan installeres på kørebanen for at forbedre synligheden af vejstriber og vejafmærkninger, eller installeres i boligområder eller til markering af p-pladser som alternativ til vejmarkering/vejstriber af temoplast.

Vis mere

Vejsøm kan også bruges til at guide trafikanter og gøre det lettere for billister at følge vejens forløb i indre by, og dermed øge trafiksikkerheden.

Vores vejsøm er lavet i rustfrit poleret stål og kræver således ingen løbende vedligeholdelse. Deres neutrale, stilrene og minimalistiske udseende passer desuden godt ind i stort set alle miljøer – lige fra moderne boligområder til gamle bydele.

Vis mindre

Vejsøm gør parkering lettere

Vejsøm benyttes ofte i forbindelse med parkering, hvor de markerer parkringspladser og parkeringsbåse ved at indikere grænserne og retningerne for parkering.

Vis mere

Vejsøm til parkering hjælper med at organisere parkeringsområder mere effektivt og øge sikkerheden ved at guide billister korrekt ind og ud af parkeringsbåse. Dette er særligt velegnet på pladser, hvor pladsen kan være trang.

Vejsøm til parkering er en oplagt måde at sikre en mere behagelig parkeringsoplevelse for alle brugere.

Vis mindre

Vejsøm til konkurrencedygtig pris

Prisen på vores vejsøm i rustfrit poleret stål med en omkreds på 100mm er uden tvivl Danmarks billigste. Hvis du skal bruge en større mængde vejsøm og ønsker en samlet pris, er du altid meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Så vender vi tilbage med en pris på vejsøm til lige præcis dit behov. I mange situationer vil vi kunne give et god pris på vejsøm ved køb af en større mængde, typisk fra 500 stk.

Kontakt os allerede i dag på tlf. +45 55 55 22 22 eller send en mail til infragroup@infragroup.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Styrk trafiksikkerheden med trafiksøm i rustfrit stål

Trafiksøm er et andet ord for vejsøm og bruges bl.a. til at fremhæve og afgrænse parkeringspladser samt forbedre navigeringen på veje, fortov mm.

Vis mere

Vores trafiksøm er fremstillet i rustfrit stål, som sikrer en lang levetid uden krav om løbende vedligeholdelse. Vores trafiksøm tåler desuden både høje og lave temperaturer og er derfor velegnede til brug under alle vejrforhold.

Vores trafiksøm kan være med til at forbedre synligheden af parkeringspladser og dermed bidrage til at reducere parkeringsskader, samt sikre at der altid er det optimale antal parkeringspladser til rådighed. De er lette og hurtige at montere, og kan installeres på en lang række forskellige overfalder, som fx asfalt, beton, fliser eller imellem brosten.

Vis mindre

Yderligere information
Vægt 0,250 kg

Skriv til os

55 55 22 22