Tilbehør til vejbump. “asfalt-skilt” 20 km/t.

Fart er altafgørende hvis man stræber efter at få en trafik der er så sikker som mulig. Nogle steder kan det være nødvendigt at sikre at bilisterne sænker farten da der kan opstå ukendte farlige elementer. Denne afmærkning sættes foran et vejbump og sætter fartgrænsen til 20 km/t over vejbumpet. Det gør triafikanter ekstra opmærksomme og opnår fartnedsættelse med garanti. Et godt suplement til dit fartbump.

PREMARK “asfalt-skilt” C55 – 20 km/t Ø100 cm til fartbump.

Lang holdbarhed 6-8 gange længere end vejstribemaling. PREMARK er præfabrikeret termoplastisk vejmarkering der smelter sammen med asfalten når den opvarmes med en gasbrænder. PREMARK kan lægges hele året vejen skal dog være helt tør hvilket klares med gasbrænderen.

Størrelse 100 cm.

Varenummer (SKU): Vejbump_premark_20_asfalt Kategori:

771,00 dkk

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

20 km skilt i asfalten giver roligere og mere sikre veje

Et 20 km skilt som er markeret i asfalten er med til at øge sikkerheden for både bilister og for dem, der bor og færdes i området. Vores km 20 skilte er velegnede i boligområder, skolezoner, ved legepladser, fodgængerområder og andre steder, hvor der er en høj koncentration af fodgængere – særligt børn. Her kan et 20 km skilt, som er markeret direkte i asfalten, være et godt supplement til et vejskilt eller et traditionelt hastighedsskilt. Et 20 km skilt kan forbedre trafiksikkerheden, beskytte fodgængere og cyklister og skabe et tryggere og mere behageligt miljø for beboerne i området.

Vis mere

Vores 20 km skilt kan også være med til at reducere støjniveauet på villaveje og boligområder, da køretøjer der kører med en lavere hastighed, producerer mindre støj end dem, der kører hurtigere.
20 km skilte markeret i asfalten kan med fordel anvendes sammen med andre trafikdæmpende tiltag som fx vejbump, fartbump, chikaner mm.

Vis mindre

Forvarsel bilister med et max 20 km skilt i asfalten

Et asfalt skilt med max 20 km i timen er særligt velegnet forud for et vejbump og fartbump, idet det gør bilister opmærksom på, at de bør sænke farten for at undgå at køre over vejbumpet med for høj hastighed og potentielt beskadige bilen. Et vejbump er nemlig mest effektivt, når biler passerer over med lav hastighed. Så ved at forvarsle med et max 20 km skilt i vejen, bliver deres passage over bumpet mere behagelig og minimere risikoen for skader på køretøjet. Derudover forstærker afmærkningen med max 20 km/t påmindelsen om, at de skal sænke farten.
Ud over max 20 km skilte tilbyder vi hos A39 også asfalt-skilte med andre hastighedsanbefalinger som fx 30 km i timen.

Yderligere information
Vægt 10,000 kg

Skriv til os

55 55 22 22